Prognoze, Idei și Analize
Buna ziua. Pentru cei care sunt pe punctul de a incepe sa-si piarda rabdarea vreau sa spun - Nu vindeti niciodata pe minus! Vreau sa va arat, o parte din Activele mele Crypto in care am investiti, pe Swissquote Bank! Sunt si eu pe minus si sper ca asta va va incuraja sa nu va grabiti. Va rog sa nu va suparati sau sa va para dubios, insa ma stradui sa tin in secret numarul de monede pe care le detin, respectiv si valoarea lor actuala in FIAT - ceea ce va recomand sa face-ti si voi ( Va pot explica intr-o alta postare sau pe mesaje in privat).
Va rog mult sa nu vindeti pe minus, indiferent de cat timp va dura! Va pot consulta la aceasta tema !
In imagine este o parte din Activele mele Crypto , un portofoliu Diversificat in Banca Elvetiana Swissquote Bank!
Pentru cei interesati va las un link mai jos pentru un cont invesitional SwissquoteBank !
https://trade.swissquote.ch/signup/public/form/full/trading/individual?skipFirstPage=true&lang=en&mktName=MKT_TRADING_MD?utm_source=trading.md&utm_medium=BrokersList&utm_content=OpenAccountButton&utm_campaign=eTrading
#CRYPTO

3 Salvați postarea