Prognoze, Idei și Analize

@CGtraderTop 10
4 ani

#FOREX
#GBP/USD

Moment interesant pentru #Liră! Nivel 361.8% după #Fibonacci! Cum credeți, strapunge prețul acest nivel de suport spre următorul nivel, sau se respinge? Păreri domnilor Traderi???

4 4 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Buna!
Eu am o tehnica de analiza diferita si deci am alte nivele de reper. Saptamina aceasta GBP/USD a strapuns in jos minimul din martie-aprilie 2021 (zona 1.37), care era si ultimul minim din trendul mare crescator, inceput inca din martie 2020. Asta inseamna ca trendul mare crescator s-a terminat (caci avem pret mai jos decat minimul precedent).

Dupa analiza mea, noi deja dezvoltam un trend descrescator pe perioada H4 (la ecran de 23 inch ) . Deja avem structura formata din impuls descrescator + corectie + impuls descrescator, care se dezvolta acum. Acest impuls poate sa se dezvolte pina in urmatorul nivel din Daily, adica regiunea 1.35-1.34. Insa piuna acolo, evident ca e posibil si dintai sa faca un retest la zone recent strapunsa. In asa caz eu voi cauta momente pentru vinzare.

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@Andy

Aveti dreptate si chiar as vrea sa adau ca putem sa IL vedem in extensive la 1.30-1.31 ))

4 ani 3 Răspunde Apreciază

@Andy

Din aceasta zona o de cautat buy pe long term !

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Andy

Aveti dreptate si chiar as vrea sa adau ca putem sa IL vedem in extensive la 1.30-1.31 ))

@CGtrader

da, asa m-am gindit si eu! multumesc de parearea Dvs!

4 ani 1 Răspunde Apreciază