Prognoze, Idei și Analize

@Andy
4 ani

Azi voi urmari 3 scenarii de intrare in piata
Scenariu A voi cauta un sell din zona de 1,18600-1,18572 cu un stop de 35 pips tp1 1,18405 cu un risk reward de 1/3 tp2 in extensie daca nu inchidem toata pozitia 1,18301
Scenariu B daca pretul face break out peste zona de la 1,18600 astept un retes si intru cu un buy stop loss sub zona tp 1,18770 aproape 1/3
Scenariul C break out sub zona de 1,18385 stop loss deasupra zonei 1,18405 sell cu targhet final 1,18150
nu este un sfat de tranzactionare ,tineti minte este o piata a probabilitatilor tranzactionati ce vedeti pe grafic nu ce crediti
controlati riscul .facetiva un plan si urmatil acesta a fost premarket prep voi posta post market

5 6 comentarii Salvați postarea

@CGtrader

domnule Trader, frumoasa analiză si plan de tranzacționare folositi, apreciez mult atașarea profesională față de piață, doar așa se ajunge la rezultate! va doresc baftă și doar profituri grase!

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Salutare @Andy !
Multumim pentru prognoze!

Doresc sa mentionez ca toate zonele mentionate in postare coincid cu ale mele, conform analizei grafice si imi pare bine sa vad Traderi cu viziuni ca ale mele

Din cele 3 scenarii, piata a ales sa mearga pe varianta C, adica a strapuns in jos nivelul 1.184. Dupa cum si ati mentionat, in asa caz, intr-adevar este interesant de vindut, ceea ce am facut si eu, doar ca cu un volum foarte mic de data asta.
Prima tinta pentru TakeProfit o vad si eu la pretul de circa 1.181. A doua tinta o vad la 1.1785.

Bafta la puncte! 🚀 🚀 🚀

4 ani 3 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@CGtrader

domnule Trader, frumoasa analiză si plan de tranzacționare folositi, apreciez mult atașarea profesională față de piață, doar așa se ajunge la rezultate! va doresc baftă și doar profituri grase!

@Andy

Mersi deasemenea spot la pipsi))

4 ani 3 Răspunde Apreciază

@Trading.md

NFP ne-a dat graficul peste cap. Eu nu am fixat la 1.181, deoarece prima miscare la NFP a fost in jos si am asteptat un profit mai mare. La acel moment, SL era deja pus pe zero si asa s-a inchis tranzactia mea (((

Iar Dvs @Andy, ati fixat ceva profit pe Sell?

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Andy

Aveam puse pending pe scenariile A SI B cu stop loss si take profit mentionate dimineata inainte de sesiunea de la London prima miscare a fost dupa scenariul C stiind ca astazi este nfp si vor fi niste carusele americane pe grafice fiind la munca si neavand acces la grafice sa analizez situatia am inchis pendingurile a,b acuma vazand graficul am un sentiment de fomo ca am scapat profitul si ca toate 3 scenarii au functionat

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@Andy

cum se spune banii ratati nu sunt bani pierduti ))

4 ani 0 Răspunde Apreciază