Divertisment
Poate că nu este cel mai optimist lucru însa eu sunt convins ca până în septembrie deja vom fi in Bear Market ( Mă refer la piața crypto). Bear Market este ceea ce nimeni nu vrea să audă insă se v-a întâmpla. Eu personal cred că Bear Market începe de pe acum. In primul rand cu declarațiile lui Musk și conflictul de interese dintre deținătorii de BTC și Doge, în al doilea rând, noi investitorii crypto tindem sa avem o viziune prea sau chiar exagerat de optimistă pentru piața crypto mai ales după spectacolul de creșteri pe care la arătat însă per total nivelul de încredere a oamenilor nu e chiar așa de mare, un exemplu ar fi ca Tether USDT este în mare parte ocolit in SUA ( Americanii nu sunt proști), mai mult decât atât curând Tether USDT va fi nevoit sa declare în mod oficial, monitorirați de comisiile financiare SUA, cei 50 Miliarde de dolari care acoperă toate monedele lor în circulatie( sunt aprox. 50 miliarde de usdt in circulație), se zvonește ca USDT nu detine suma asta - ramane de văzut. Tot aici, legat de Tether USDT, se dovedeste că această monedă este folosită pentru tot felul de chestii interlope ceea ce scade încrederea maselor după cum am mentionat mai sus. În al treilea rând Binance. Binance urmează să fie investigat de autoritațile Americane. In cazul Binance, se dovedește că majoritatea banilor proveniți din activitați ilegale trec prin binance, asta nici decum nu inseamna că Binance se inchide, nici vorbă, insă aceste procese vor stagna, diminua activitatea și dezvoltarea exchange-ului și nu numai ( Sa ne uitam la exemplul lui Ripple), de aici Bear Market. Sunt Sigur că vor uma fel de fel de chestii care, luate la un loc ne vor duce la Bear Market. Voi Vorbi mai mult despre aceasta temă în postarile ce vor uma. Fiți atenți și numai bine!
| @tudor1
eu cred ca e prea devreme pentru bear market,,,inca nu e timpul 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Simon
Sunt foarte curios sa aflu cand dupa parerea ta incepe bear Market? Eu am o idee plus, minus cand va incepe. Dar vreau sa aflu mai multe pareri. Poate vb mai mult despre? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |

6 2 comentarii Salvați postarea