Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Rezultatele pe săptămâna asta. Astăzi nu am deschis tranzacții aștept la 14-00 stirea pe GBP, dacă-i negativă intru, dacă-i pozitivă nu. Este contul demo, unde testez, să văd rezultatul pe 6 luni, dacă las tranzacțiile să se închidă singure. Dacă rezultatul va fi evoluția contului de minim 50% în 6 luni, atunci voi implimenta acestă strategie pe contul meu real. Fiindcă este o strategie unde deschizi tranzacția și uiți de ea.
| @CGtrader
frumos, baftă! eu deja am intrat dimineața pe un mic buy pe liră, credcă pîna la 14 o închid! vedem deja... 4 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @MDbujorHN
Eu numai pe sell voi intra pe GBP, dacă Balanta comerci. va fi negativa. 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @CGtrader
la mine buy se apropie de TP, vedeti postarea de sus! pe azi ajunge! 4 ani • 1 • Editat (4 ani) Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
frumos! 4 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
am dorit si eu sa cumpar GBPUSD astazi, din zona 1.3756, dar am ratat momentul de intrare... 4 ani • 2 • Editat (4 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @CGtrader
înteleg, eu un mic buy am luat si pe astăzi ajunge! 4 ani • 2 Răspunde Apreciază |

3 6 comentarii Salvați postarea