Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@MDbujorHNTop 10
4 ani

Rezultatele pe săptămâna asta. Astăzi nu am deschis tranzacții aștept la 14-00 stirea pe GBP, dacă-i negativă intru, dacă-i pozitivă nu. Este contul demo, unde testez, să văd rezultatul pe 6 luni, dacă las tranzacțiile să se închidă singure. Dacă rezultatul va fi evoluția contului de minim 50% în 6 luni, atunci voi implimenta acestă strategie pe contul meu real. Fiindcă este o strategie unde deschizi tranzacția și uiți de ea.

3 6 comentarii Salvați postarea

@CGtrader

frumos, baftă! eu deja am intrat dimineața pe un mic buy pe liră, credcă pîna la 14 o închid! vedem deja...

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@CGtrader

frumos, baftă! eu deja am intrat dimineața pe un mic buy pe liră, credcă pîna la 14 o închid! vedem deja...

@MDbujorHN

Eu numai pe sell voi intra pe GBP, dacă Balanta comerci. va fi negativa.

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@CGtrader

@CGtrader

la mine buy se apropie de TP, vedeti postarea de sus! pe azi ajunge!

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

frumos!

@CGtrader

@Trading.md

am dorit si eu sa cumpar GBPUSD astazi, din zona 1.3756, dar am ratat momentul de intrare...
Acum, dupa ce a strapuns in sus zona 1.3793 (de unde am avut Sell ieri), am dorit sa cumpar la retest, dar retest nu a fost si deja creste prea departe pentru ca sa mai cumpar de acolo. Dar mai vedem...
Imi pare interesant sa vind din 1.384 daca va creste direct pina acolo .

4 ani 2 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@CGtrader

@CGtrader

înteleg, eu un mic buy am luat si pe astăzi ajunge!