Divertisment

@CGtraderTop 10
4 ani

bună ziua stimați Traderi Trading.md! Eu tot timpul încerc să analizez piața din cel mai simplu mod posibil. În viziunea mea, lucrurile mărețe sunt destul de simple ca concepție!!! Pentru a întinde un FIBO pe grafic, ne trebuie 2 puncte de reper: 0% și 100%. Analizînd graficul monedei #LTC, vedem un maximum bine delimitat în anul 2013 în nivelul 50$ per monedă. Cifra de 50$ corespunde cu valoarea nominală a unei bancnote de 50$, deci investorii, au pus ca target un nivel rotund și psihologic destul de delimitat. Iar, activele de tip crypto, acțiuni, indici, mărfuri și metale, au deja fixate minimele sale în 0$ pe fiecare activ. Astfel, eu am plasat FIBO pe LTC în felul următor: 0% în nivelul 0$ per monedă și 100% în maximul său de 50$. Eu socot că acest FIBO are delimitate astfel toate nivelurile de suport și rezistență importante. La moment, prețul luptă pentru străpungerea și stabilirea sa peste nivelul FIBO de 400%( 200$ per LTC). Această fixare, va permite deschiderea drumului către nivelul FIBO 600%, destul de important. Eu aș intra pe #LTC(ceea ce deja am facuto) cu un target în nivelul 1000% după FIBO(500$)! Baftă în trading la toți!

2 Salvați postarea