@SimonTop 10
5 ani

În Sfârșit au început să vină si roadele de pe Piața Crypto. Ele au venit și mai devreme însă vreau acum să mă refer anume la #Ripple #XRP , care este #Criptomoneda care a ramas in urmă data trecută când toate celelalte Criptomonede și-au atins maximile și au înregistrat noi High-uri ! Au avut de câștigat cei mai răbdatori dintre toți jucătorii pieței , această idee ne servește ca și un principiu bine cunoscut “Piața nu-i iubește pe cei nerăbdători”. Acest principiu se referă atât la Piața de Acțiuni si piața #Crypto cât si la Piața FOREX.
Cât despre #Ripple #XRP , investitorii care au de câstigat în aceste momente sunt cei care nu s-au speriat atunci cand prețul #XRP s-a prabusit cu mai bine de 50% și și-au menținut pozițiile în tot acest timp. În încheere aș vrea să vă spun că absolut toți, cei ce suntem investiți în Ripple XRP și cei care nu, avem de învățat o lecție din toată această poveste și anume - RĂBDAREA ! Eu personal nu-mi închid pozițiile #Ripple #XRP pentrucă sunt sigur că acest maxim nu este nici pe departe potențialul total Ripple. O să vedem o creștere și mai spectaculoasă din partea Cryptomonedei XRP după ce compania Ripple Labs v-a căștiga procesul de Judecată pe care l-a inițiat SEC!

6 Salvați postarea