Ripple la 1 Dollar
Ieri, pe 6 aprilie, cryptomoneda #Ripple a crescut cu 42% și a atins prețul de 1 $ (maximul a fost 1.10$). La moment #Ripple se consolidează la prețul de 1$, iar aceasta regiune posibil îi v-a servi ca nivelul de suport!
Creșterea de ieri a monedei #Ripple se datorează în mare parte procesului de judecată dintre SEC și Ripple în care #RippleLabs este favorizată și în curând vom fi martori la închiderea procesului de judecată cu câștigul lui #RippleLabs.
De asemenea creșterea de ieri a monedei #XRP a fost cauzată și de apariția in presă a informației despre un transfer de 72 milioane de monede #Ripple dintre câteva #Exchange-uri în care au participat #Bitstamp,#Binance si #HuobiGiants. Această știre a sporit încrederea Investitorilor și jucătorilor pieței în moneda #XRP.
Această creștere este doar începutul pentru #XRP. Să nu uităm că în Decembrie 2020 și Ianuarie 2021 #Ripple a fost delistată de pe unele din cele mai importante exchange-uri cum ar fi #OKCoin,#Coinbase,#Bitwise Asset Management, #OSL, #Beaxy, și #Crosstower. Acum când #Ripple v-a dovedi că toate acuzațiile sunt eronate, majoritatea #exchange-urilor v-or Relista moneda #XRP și din acest punct vom urmări o creștere spectaculoasă pentru #Ripple!
| @kalean81
ripple, are viitor....si acum e ultima chiemare la bordul navei....eu sun inauntru de 0.25 centi....asa ca o sa asteptam citiva ani. 👍 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Simon
Ma bucur sa aud asta! Chiar sa cumperi la un 1$ nu e rau, acum pretul de 1$ e high dar eu sunt sigur ca in termen de 3-5 ani asta e pret low! 5 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @kalean81
corect....il asteptam atunci minim in 1000 5 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Simon
Imi place entuziasmul tau! Dar de ce crezi că o sa ajungă la 1000$ pe un XRP? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |

5 4 comentarii Salvați postarea