Știri Care Pot Mișca Piaţa
Aceasta stire a aparut cateva zile in urma dar am decis sa postezi poate sunt persoane care au omiso.Ceea ce e cel mai straniu ca o companie ca tesla care valoreaza 20 de miliarde daca nu ma gresesc,Elon Mask postand un twit misca piata mai tare decat asa legi probabil ca sunt prea multi incepatori care sunt usor de influentat si nau o educatie financiara .
Legea privind localizarea fondurilor din Germania, introdusă în aprilie și aprobată de parlament la scurt timp după aceea, permite „Spezialfonds” sau fondurilor speciale să investească până la 20% din portofoliile lor în criptografie.
Legea a intrat în vigoare astăzi.
În cazul în care fiecare Spezialfond alege să aloce integral 20% în criptografie, aceasta ar echivala cu 350 miliarde EUR (415 miliarde USD), pe baza activelor totale gestionate de astfel de fonduri în Germania.
Cifra a fost obținută de Sven Hildebrandt, CEO al Distributed Ledger Consulting și a fost citată într-un raport al ziarului financiar Boersen Zeitung în aprilie.
Spezialfonds sunt vehiculul investițional instituțional dominant în Germania. O alocare considerabilă a acestei piețe către cripto ar putea avea implicații profunde în întreaga Europă, deoarece țara are cea mai mare economie a zonei euro.euro.
https://www.coindesk.com/german-law-allowing-415b-investment-into-crypto-takes-effect .
| @Simon
Cu siguranta ca este ceva straniu! Un tweet misca piata mai mult decat faptul ca o tara a adoptat BTC ca moneda nationala oficiala :D 4 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| @CGtrader
buna stire! nustiu cum voi, dar eu ptr tweet-urile lui Musk ce schimba tare dinamica pietei tare m-am suparat si l-am sters din prieteni de pe FB!))))) 4 ani • 3 Răspunde Apreciază |

4 2 comentarii Salvați postarea