Divertisment

@Constantin1988
5 ani

Salutare!
Va rog sa va expuneti punctul de vedere referitor la evoluția prețului la petrol pentru următoarea luna.
Sunt novice în trading si as avea nevoie de unele indicii.

Va multumesc anticipat!

1 5 comentarii Salvați postarea

@kalean81

daca rupem zona si lucram sub pretul 60.90 atunci vizitam zona 57. Daca rupem aceasta zuna o se vedem pretul in 46-51

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna, @Constantin1988 !
Eu analizez piata doar din punct de vedere grafic si daca as fi nevoit sa aleg o directie pe #Brent acum, as alege sell, deoarece suntem la linia de rezistenta a trendului cu durata de circa 10 ani.
Pe de alta parte, la perioade atit de mari este obligatoriu de analizat situatia si din punct de vedere fundamental. Aici insa eu nu sunt pregatit..

5 ani 0 Răspunde Apreciază

@Trading.md

La perioade mai mici, se evidentiaza 2 nivele:
> cel de 60$ (pe care l-a mentionat si @kalean81). Strapungerea in jos a acestui nivel poate confirma cezvoltarea unui trend descrescator;
> cel de 70$, care daca va fi stapuns in sus, atunci teoretic strapungem si linia de rezistenta a trendului de 10 ani, deci teoretic trebuie sa mearga in sus apoi, dar acest scenariu, din punctul meu de vedere este mai riscant, deoarece petrolul nu mai este si nu va fi un produs atat de folosit precum a fost pina acum..

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna, @Constantin1988 !
Eu analizez piata doar din punct de vedere grafic si daca as fi nevoit sa aleg o directie pe #Brent acum, as alege sell, deoarece suntem la linia de rezistenta a trendului cu durata de circa 10 ani.
Pe de alta parte, la perioade atit de mari este obligatoriu de analizat situatia si din punct de vedere fundamental. Aici insa eu nu sunt pregatit..

@Constantin1988

Va multumesc pentru feedback

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@kalean81

daca rupem zona si lucram sub pretul 60.90 atunci vizitam zona 57. Daca rupem aceasta zuna o se vedem pretul in 46-51

@Constantin1988

Mulțumesc

4 ani 0 Răspunde Apreciază