Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@Trading.mdTop 10
5 ani

Trading Intraday pe Forex

Ieri, înainte de culacare am țintit un locușor perspectiv pentru un Sell Limit pe #GBP/JPY. În timpul somnului toată treaba s-a făcut, intrarea a fost ideala (au fost doar 4 tick-uri in minus apoi doar plus, deci "locușorul" a fost identificat corect), iar închiderea a fost cu Take Profit de +45 puncte. Cum am mai scris și vineri, îmi plac tranzacțiile care generează profit în timp ce dorm... )

Apoi, deja de la oficiu, după ce am văzut străpungerea în jos a corecției (de ieri pînă astăzi), am așteptat retestul și i-am dat iarăși un Sell, la care am prognoză minim pînă la prețul de 149.50, dar eu nu aștept așa distanțe lungi, de aceea ma voi strădui să o prind din segmente (tranzacții) separate. Primul segment de 30 puncte deja l-am fixat și aștept semnale/modele noi de vînzare..

4 2 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

... nu am reusit sa prind intrari noi pe vinzare. Am avut idei/modele si ordine de vinzare, dar piata nu le-a atins. Astfel, doar am privit cum pretul scade frumos si increzut catre acel 149.50 prognozat si chiar mai jos... Bine macar ca am reusit sa prind cele 45+30 p chiar din virf...
De jos deja incerc sa prind ceva pe crestere...

5 ani 1 Editat (5 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

pe #GBP/USD la general nu am reusit sa prind ceva din scaderea de astazi. De asemenea am avut ordine, dar piata nu le-a atins...

5 ani 1 Răspunde Apreciază