Divertisment

@Constantin1988
4 ani

Retragere bani

Salut,

Va rog sa ma ajutati cu optiunile disponibile pentru retragere bani de pe cont.
Am incercat sa scot o parte din banii acumulati în urma tranzacțiilor dar aceasta operatiune a fost respinsă de banca în mod repetat.
E absolut necesar un card emis de o banca cu sediul în UE?
În Moldova sunt banci care emit carduri dedicate pentru tranzactionare?

Va multumesc anticipat

0 7 comentarii Salvați postarea

@CGtrader

salut, de la ce broker anume doriti sa retrageti? nu sunt carduri anume dedicate pentru tranzactionare, merg cele VISA si MASTERCARD in valute, chiar si emise in RM

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@CGtrader

salut, de la ce broker anume doriti sa retrageti? nu sunt carduri anume dedicate pentru tranzactionare, merg cele VISA si MASTERCARD in valute, chiar si emise in RM

@Constantin1988

Salut,

@Constantin1988

Din pacate, cand am inceput sa tranzactionez cu bani reali inca nu stiam de existenta platformei Trading.md si lista de brokeri reglementati , vreau sa retrag de la brokerul OFBX si ulterior sa lucrez cu Ava Trade sau alt broker reglementat .Potrivit lor, blocajul e din partea unei banci din UK care intermediaza transferul , am incercat si cu card MICB si MAIB ...

@Constantin1988

Din pacate, cand am inceput sa tranzactionez cu bani reali inca nu stiam de existenta platformei Trading.md si lista de brokeri reglementati , vreau sa retrag de la brokerul OFBX si ulterior sa lucrez cu Ava Trade sau alt broker reglementat .Potrivit lor, blocajul e din partea unei banci din UK care intermediaza transferul , am incercat si cu card MICB si MAIB ...

@Trading.md

Buna Constantin!
Sunteti sigur ca asa se numeste brokerul Dvs? Verificati va rog, caci nu gasesc in internet rezultate pentru OFBX

@Constantin1988

https://ofxb.io/

@Constantin1988

Am indicat gresit:OFXB e denumirea corecta

@Trading.md

Buna @Constantin1988 !
Ati reusit sa va clarificati cu brokerul Dvs? Am vazut ca e o companie offshore, iar cu asa firme cam e greu de scos banii... De aceea noi mereu repetam tuturor, sa investeasca responsabil! Adica sa lucreze DOAR cu brokeri reglementati!!!! Pentru aceasta am ales cei mai buni brokeri din lume si oferim suport pentru ei direct din Chisinau. Vedeti lista si alegeti un broker cu incredere!
https://trading.md/brokeri/