Divertisment
Bună ziua. Nu vorbim astăzi de Crypto. Vreau să abordez o altă temă interesantă, pe care am avut ocazia să o discut/dezbat in weekend-ul trecut! Vreau să le vorbesc celor care sunt abea la început de drum în forex sau Crypto/Stock Market. Mulți dintre cei care sunt abea la început consideră domeniul dat a fi o loterie "SIGURĂ" dacă cumva cunoști secretul 🤣🤣🤣. Ma tem să nu fiu înteles, mă refer la faptul că mulți vin cu 100$ și visează să facă 10 000$ sau 100 000$. E amuzant, poate nu avea să scriu despre asta insă am întalnit deja prea multe persoane cu astfel de întrebări/viziuni. Vreau să le spun celor care incep că 100$ este un început bun însă nu îi putem folosi pentru a ne imbogăți peste noapte. Baieți și fete, nu există bogăție peste noapte, astfel de situații sunt excepții/devieri de la normalitate, nustiu dacă e foarte sănătos să ne consideram excepție, mai ales că suntem la început de drum. O strategie bună, care începe cu 100$ ar fi următoarea ( Strategia dată este aplicată, testată și folosită de mine personal).
Avem startul de 100$. ( Nu este nici o rușine în asta)
Investim 100$ în cateva direcții. ( Cu toate că suntem la început de drum, este foarte necesar să investim strategic, chiar și cu 100$ și să stabilim ce fel de investitor suntem).
Exemplu de invest:
50% (50$)- Acțiuni ( Acțiuni care costa pană la 1$ dar cu potential de creștere)
Cumpărăm acțiuni la 5 Companii Americane.
50%(50$) - Crypto.
Aici treaba e mai interesantă.
25$ - Cumpărăm Crypto Monede puternice ( Care costa sub un 1$, exp: XRP, XLM)
25$ - Cumpărăm Monede cu potențial pe termen Lung ( Care costa sub 10 Cenți, exp: BTT, ONE, TRX)
Deci după acești pași, felicitări - sunteți investitor
👍🙌👌
Insă o să realizați, cu 100$ nu faci mulți bani, viața nu sa schimbat, însa ați făcut primul pas în a o schimba.
Urmeaza o perioadă de incertitudine, această perioadă va decide dacă sunteți sau nu investitor, va decide dacă veți face bani la bursa sau nu! Perioada dată va cere de la voi perseverența x100, va cere răbdare si consecvență.
La ce se referă cele spuse mai sus.??? Vă spun imediat.
In fiecare săptămână sau în fiecare lună investiți în continuare câte o sumă de bani! Să spunem că veniturile voastre nu vă permit multe, așa că vom lua suma de 40$ (700 MDL - o sumă pe care o putem economisi lunar, sau o putem face lucrând cu 20 ore mai mult lunar).
Cu 40$ repetăm povestea, 20$ - Acțiuni și 20$ Crypto. Si tot așa, înca 2 sau 3 ani! Sună dur, sună incomod însa baieți și fete dacă vreți să faceți bani la bursă, trebuie să aveți bani, dacă nu aveți inițial mulți bani atunci capitalizați conturile prin metoda de mai sus! Nu asteptați momentul propice ( momentul potrivit) ca să investiți deodată 5000$ sau 10 000$, nu îi veți investi, cand o să-i aveți, banii acestea îi veți cheltui pe alte necesitați ale vieții ( în asta nu e nimic rușinos sau de detestat).
Hai să vă arăt un mic calcul cu datele de mai sus! Timp de 3 ani!
Startul pentru Acțiuni este de 50$ și la Crypto este de 50$ ( Ne vom folosi de dobânda compusă din moment ce reinvestim banii si investim lunar)
Presupunem 1% crestere lunară la acțiuni (Per total calculăm la 3 ani ) ne iese rezultatul de 950$ Investite în Acțiuni.
Presupunem 5% creștere lunară pe crypto ( Per total calculăm la 3 ani) ne iese suma de 2200$ Investite în Crypto.
În total avem o capitalizare de 3000$ și asta in condițiile în care am calculat minimul de 1% la acțiuni și 5% la crypto însă cu toți cunoastem că venitul anual procentual aste mai mare, am calculat de asemenea un start de 100$ și depunere lunare de 40$ . Dar dacă începutul este de 500$? A? Si dacă suma lunară depusă este de minim 50$, fluctuantă? Atunci sumele de mai sus pot depăși depasesc 5000$. Dar dacă o Companie în care am investit constant are un miracol economic (Creștere spectaculoasă) gen Tesla 2020? Sau dacă o Crypto Monedă în care investim dă rezultate de mii de procente ( așa cum deseori se intamplă) ?
Baieți și fete, este necesară Perseverența. Cu toate că eu nu am atins aici tema de forex. Asta este și mai interesantă.
Cu un început de 1000$ pe forex și cu rezultat de 5-7% lunar , timp de 3 ani, folosind dobânda compusă suma care rezultă este incredibil de mare! Vă rog să vă gandiți, să analizați și să încercati să faceți raportul gen: 5 ani de muncă foarte grea, economisire si perseverență urmați de restul anilor în care nu mai este necesar să fiți angajat sau să lucrați undeva pentru bani, bazânduvă pe venit pasiv de pe bursă sau venit activ din Forex.
Vă rog mult să vă gandiți la toate acestea. Ceea vă spun mai sus, este propria mea Strategie și vine din propria mea experiență. Această experiență vine din multe greșeli pe care le-am făcut și multe pierderi de care am avut parte! Tot ceea ce va-m spus mai sus, m-a costat la propriu bani ( cursuri cumpărate, plătite, cărți cumpărate), timp și energie.
Sper din suflet să vă ajute. Vă doresc la toți succes, răbdare și perseverență. Vă salut.
P:S : Dacă este necesar ajutorul meu , scrieți-mi în privat!
| @Trading.md
Acest material imi pare interesant si actual pentru multi "doritori de burse". Multumim! 👍 4 ani • 2 Răspunde Apreciază |

3 1 Comentariu Salvați postarea