Divertisment

@SimonTop 10
5 ani

Am mai facut postari referitor la situatia pietei Crypto si parerea mea despre aceasta! Vin astazi cu o idee foarte interesanta. Mai intai de toate vreau sa spun ca piata crypto este o piata foarte volatila si neclara, foarte neprevazuta si uneori de neanticipat. Acum suntem intrun moment destul de dificil cand vine vorba de BTC, fie mergem in jos la fie in sus. Daca BTC se inchide mai sus de 37500$ atunci sunt sanse mari sa zburam in continuare in crestere, daca nu atunci e clar BearMarket ( insa sa nu ne grabim). Eu personal cred ca bear market nu a inceput inca, de asemenea cred ca BTC isi va reveni. Ma incred in ceea ce spun din motiv ca astazi , data de 2 iunie 21, are loc cel mai mare eveniment Crypto la Maiami cu peste 50 000 de invitati.Astfel de evenimente misca piata, cat de straniu nu ar suna insa asa este! Ma astept sa vad cresteri, sper ca cei care sunt pe minus au destula rabdare si o sa continue sa-si pastreze portofoliu chiar daca situatia nu o sa fie asa cum vrem noi! Bafta la toti! Pe curand!

5 Salvați postarea