Bună la toți.
Vreau cu această postare să povestesc despre experiența mea pe Opțiunile Binare din Ultimele 10 zile.
La sfarșitul lunii Martie am avut mai mult timp liber și în consecință am tranzacționat mai mult. Rezultatul a fost mai mare decat am asteptat. Am câștigat 100% profit la depozitul inițial, pe când mi-am propus 20-30% profit in 8 zile de tranzacționare. Reese ca in fiecare zi de tranzacționare am adăugat în mediu profit de 12,5%!
După mine , profitul lunar de 35% este unul foarte optim pentru tranzacționare pe Obțiunile Binare. Când spun optim, mă refer la relația dintre risc si reward.
Chiar și după 3 zile în care tranzacțiile mele sunt pe minus, pierderea totală va fi de maxim 10% din deposit. Astfel, atunci când imi revin și încep să tranzacționez pe plus recuperez repede pierderea si încep să adun profit.Suma pentru Tranzacțiile cu timp Fixat nu trebuie să depășească 2% din suma depozitului și nici intr-un caz nu se merită să folosim strategia "MARTINGALE" (Strategie de acoperire a pierderilor intrând în tranzacția următoare cu o sumă dublată-triplată față de suma precedentă). Eu recomand să tranzacționați cu sumă fixă și să mențineți un procentaj de câștig mai mare de cât cel al pierderilor in proporție de 67% câștig și 33% pierdere! Eu tranzacționez aproape de 2 Ani și foarte mulți spun că nu se pot face bani pe Obțiunile Binare. Eu reusesc să mențin un rezultat pozitiv cu acest instrument. Postarea dată o fac cu scopul de a comunica iedea că orice intrument financiar poate fi profitabil dacă este folosit cu chibzuință!
#OptiuniBinare

6 Salvați postarea