@GikuBrega92
5 ani

Buna ziua amici traderi, ideea mea GBPUSD azi, in m15 caut un buy la strapungerea de rezistentei, TP 1.40 care este o reizistenta majora in MN, daca pretul coboara pina la linia de jos ( suport) voi intra in buy agresif 50% din pozitie pentru a avea o intrare mai jos ( tranzactiune riscanta) nu uitati desigur mereu de strapungerile false, fiti atenti pentru algorimtii le palce sa ne ia SL ca se plece unde au nevoie. bafta la toti

2 4 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Buna!
Eu tot am cautat sa cumpar astazi #GBP/USD . Am facut-o din pretul 1.3888 si am fixat +27 puncte profit din cele +30 stabilite la Take Profit. Graficul apoi a ajuns fix pina la nivelul unde era TP apoi a coborit.
Bafta si tie!

5 ani 1 Editat (5 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

Aveam si un Sell putin mai sus, dar graficul nu a crescut pina la el... Acum, dupa scadere, am deschis iarasi un Buy scurt, riscant impotriva tendintei intraday, si voi urmari. De fapt, o zona mai buna pentru Buy, din punctul meu de vedere, va incepe abia din 1.384 si aceasta este un suport din H1-H4.

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

.. in continuarea precedentului coment:
Incercarile de a mai procura nu au avut succes, dar nici pierdere.Am pipait mai multe momente posibil bune pentru o crestere dar nu a fost sa fie.. Pe azi ajunge.
Seara buna la toti!

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@GikuBrega92

Foarte bine lucrat, eu am iesit de ori in BE si apoi am lasat balta pe azi GBPUSD, voi cauta o intrare mai sigura caci azi psihologic ma incepeam a razbuna si am decis sa imi iau zi libera dupa amiaza :) nu am stat inainte ecranului. Merçi pentru sfatul cu zona 1.38, voi observa.

5 ani 0 Răspunde Apreciază