Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@Trading.mdTop 10
5 ani

Criptomonede

Salutare!
Multe #cryptomonede cresc frumos in ultima perioada!

Cine si ce #Crypto detine?
Ce preturi asteptati?

Mie mi-au ramas in portofoliu doar #Stellar [ #XLM ] si #EOS
XLM am procurat la 0.34 USD
EOS am procurat la 3.70 USD

Per total am aproape 100% profit acum. Si ma tenteaza sa fixez profitul (caci sunt mai mult Trader decat Investitor), ca sa caut apoi alte momente de intrare mai jos, dar colegii ma incurajeaza sa le pastrez pe termen mai indelungat.

Eu as fixa XLM acum sau la 0.75$ iar EOS acum sau la 14$.

Voi ce spuneti????

6 4 comentarii Salvați postarea

@kalean81

buna ziua...eu detin XRP in 0,25. Si doge en 0.04. Stellar in 0.15....Si numai xrp eu il astept in zona de 1000 +

5 ani 2 Editat (5 ani) Răspunde Apreciază

@GikuBrega92

Salut, eu sint cu BTC si ETH din 2018, eu sint de acord cu colegii tai, daca deja ii detii pai sa fie pe termen lung, desigur aceasta este parearea mea. Ne tinem la curent in orice caz. bafta

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@kalean81

buna ziua...eu detin XRP in 0,25. Si doge en 0.04. Stellar in 0.15....Si numai xrp eu il astept in zona de 1000 +

@Trading.md

Ooo, good!
Preturi bune!
Am inceput si eu pe #Ripple aprox din 0.25 si am fixat profit, apoi din 0.34 si am fixat la 1$. Acum deja caut intrari noi, la 1.7 mi s-a activat un Buy Limit, am si la 1.55 dar nu mi l-a activat (nu i-a ajuns un banuts ), dar poate va mai scadea... Mai am Buy Limit la 1.46 si apoi la 1.33

5 ani 0 Răspunde Apreciază

@GikuBrega92

Salut, eu sint cu BTC si ETH din 2018, eu sint de acord cu colegii tai, daca deja ii detii pai sa fie pe termen lung, desigur aceasta este parearea mea. Ne tinem la curent in orice caz. bafta

@Trading.md

Valeu!! Din 2018!! Iata aici e treaba buna! Cum se spune, cu rabdarea treci si mare! Bravo! Bafta in continuare!

5 ani 1 Răspunde Apreciază