@SimonTop 10
5 ani

Ripple To The Moon !

Acum toți scrîșnesc din dinți când văd prețul ripple! Ripple la moment e la pretul de 1.90$ și dupa mine se îndreptă spre maximul lui din Bull Marketul precedent ( Prețul de 3.842$). Ripple a fost una din puținele cryptomonede de top care nu și-au reînoit maximul, motivele le cunoaștem - Procesul de judecată cu SEC și delistarea Ripple de la anumite Exchange-uri.
Eu personal continui să rămân în poziție pe Ripple. Eu cred cu tărie ca Ripple își v-a reînoi precedentul maxim, dar nu voi ieși din poziție în acel moment, voi rămâne să analizez situația, să văd unde merge piața. Deja vom avea mai multe puncte de referința pentru analiză când prețul v-a ajunge in zona 3$-3,5$. Am o presimțire că ripple nu se va multumi doar cu împrospătarea maximului anterior, din punct de vedere matematic am putea astepta un preț de 5$ - 15$ pentru o moneda Ripple, însă nimeni nu poate garanta absolut nimic pe piața crypto, asa că ne rămâne să monitorizăm și să analizăm în continuare pozițiile noastre pe #Ripple!

4 6 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Buna!
Sunteti bravo daca inca mentineti! Eu insa am fixat ultimul profit pe #Ripple la pretul 1 USD, caci crescuse rapid si am presupus ca va fi o corectie la 0.72 pentru ca sa reinvestesc. Corectia a fost dar mai scurta decat am crezut eu, pina la 0.8. Acum voi cauta alte preturi ca sa cumpar, posibil din regiunea 1.70-1.60, daca va scadea pina acolo...

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna!
Sunteti bravo daca inca mentineti! Eu insa am fixat ultimul profit pe #Ripple la pretul 1 USD, caci crescuse rapid si am presupus ca va fi o corectie la 0.72 pentru ca sa reinvestesc. Corectia a fost dar mai scurta decat am crezut eu, pina la 0.8. Acum voi cauta alte preturi ca sa cumpar, posibil din regiunea 1.70-1.60, daca va scadea pina acolo...

@Simon

Cel mai probabil ca acum sa fie o corectie de cateva zile maxim (desi poate fi si cateva ore). Este posibil sa prinzi 1.70-1.75 $.

@kalean81

xrp tinetile...nu o sa va para rau....o sa plece sus tare.

5 ani 3 Răspunde Apreciază

@kalean81

xrp tinetile...nu o sa va para rau....o sa plece sus tare.

@Simon

Asteptam, asteptam!

@CryptoCat

Never sell $XRP

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Simon

Never!

4 ani 1 Răspunde Apreciază