Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@Trading.mdTop 10
5 ani

Crypto

Pînă nu demult, eu nu am fost mare iubitor de Crypto. Însă, colegul meu Ghenadie, care în cadrul Trading.md se specializează pe clasa criptomonedelor, m-a încurajat să adaug Crypto în portofoliul meu personal. Așa și am făcut... Am decis, pentru început, să încerc doar Ripple [XRP] cu o sumă mică.

Astfel, toamna am procurat la prețul de 0.25 USD per monedă, însă după 1-2 luni, am văzut că graficul XRP stă pe loc și am închis la același preț.
Mare a fost ghinionul cînd am vazut că ulterior XRP a crescut pînă la 0.80 USD. Deci, la prima investiție pe Crypto, eu nu am avut încrederea sau răbdarea necesară...

Însă la sfîrșitul lui Decembrie, prețul Ripple a scăzut iarăși (pînă la 0.17 USD) și am decis că XRP îmi oferă a doua șansă.... Chiar la minimul de 0.17 nu am reușit să cumpăr, dar am intrat la 0.26 USD. Am așteptat 5 săptămîni, pentru ca ieri să fixez profit la prețul de 0.67 USD. Pentru primul profit pe Crypto, rezultatul de +157% este unul bun. :)

Pe de o parte, iarăși nu am avut răbdarea necesară (căci prognozele pentru câțiva ani vorbesc despre până la 11 USD per monedă XRP), pe de altă parte am închis la timp, căci apoi prețul a scăzut și eu iarăși am procurat, la 0.38 USD și voi mai adăuga la 0.28 USD, dacă va ajunge acolo.

Deci, dintr-o investiție de doar 500 USD, am câștigat 800 USD profit curat, timp de 5 săptămîni.

#XRP #Ripple #Crypto #Cripto #Criptomonede

0 Salvați postarea